PROFIL

26 22 94 48  I   aj@ac-byg.dk

 

AC-Byg Tømrer-/Snedkerfirma

v. Anders Jakobsen

 

 

Vi er et lille Tømrerfirma med base ved Køge. Vi udfører kvalitetsarbejde med en faglig stolthed, der er oparbejdet på baggrund af mange års erfaring. Størstedelen af vores opgaver kommer fra anbefalinger af tidligere kunder.

 

Vores mål er at udføre godt håndværk med kvalitet i højsædet og til fair priser. Vi mener at godt håndværk bygger på tillid, og vores nøgle til succes beror på tilfredse kunder.

"ARBEJDSGLÆDEN LIGGER I AT SKABE GLÆDE"

DET SIGER VORES KUNDER

"Nyt tag af Ac-Byg kan foregå sådan: Da jeg tog på arbejde mandag morgen lå der et gammelt, slidt rødt tag på vores hus.

Da jeg kom hjem fra arbejde fredag eftermiddag, lå der et flot nyt sort tag på vores hus.

På fem dage var det gamle tag afmonteret, spær forhøjet, nyt isolering lagt og nyt tag monteret👏"

 

- Gitte Verner Nielsen

"Jeg kan helt klart anbefale Ac-byg Tømrer-/Snedkervirksomhed 💪. Lige fra første besøg, ved en større renovation af min bolig, var Anders og hans mandskab professionelle, dygtige og yderst hjælpsomme. Arbejdet er, trods diverse uforudsete udfordringer undervejs, udført med et fantastisk resultat ☺️. Udover et super flot resultat, var noget af det der også betød meget for mig, at Anders og hans mandskab altid overholdte alle aftaler, mødte smilende op og helt klart vidste hvad de lavede 👏.
Jeg er glad for, at jeg valgte Anders og hans team ☺️."


- Karina Rosenkilde Pedersen

Se også anmeldelserne

på vores Facebookside


AC-Byg Tømrer-/Snedkerfirma - Læskovvej 37, 4632 Bjæverskov

Tlf. 26 22 94 48

mail: aj@ac-byg.dk - CVR: 35351426